Even voorstellen

Marijke

Marijke is positief ingesteld, energiek en altijd op zoek naar kansen. Ze houdt er van om out of the box te denken en samen met jou of je team op zoek te gaan naar de volgende stap in je ontwikkeling. Marijke staat graag dichtbij de ander. Ze is een goede luisteraar en sterk in het samenvatten van de kern. Ze houdt van een goede planning maar is daarnaast ook heel flexibel.

Marijke woont samen met Lars in Helmond. Samen hebben zij 3 sportieve zoontjes die beschikken over een goede dosis humor waar Marijke erg van kan genieten. In haar vrije tijd gaat zij graag met haar gezin op pad, naar het theater of uiteten met vrienden. Ook heeft zij sinds een jaar haar goede voornemen waargemaakt; weer gaan sporten, waar ze veel energie uit haalt.

Fiet

Fiet is enthousiast, kijkt met een positieve blik naar de ander en bijt zich in opdrachten vast. Ze is inlevend, empathisch en heeft oog voor de mensen om haar heen. Door deze eigenschappen denkt ze mee in het zoeken naar oplossingen en ontwikkelkansen van jou of je team. Zelf pakt ze ook de mogelijkheden aan om zichzelf te ontwikkelen op verschillende gebieden; niet alleen op werkgebied, ook in haar vrije tijd. Zo is zij van anti-sporter naar het lopen van een halve marathon gegaan. Deze hobby deelt zij met haar man Frank, waarmee zij samen met een jongen-meisje tweeling in de basisschoolleeftijd een gezin vormt.

Marijke en Fiet nodigen je uit om kennis te maken met Studio Krachtig en je te laten ontdekken wat Studio Krachtig voor je kan betekenen.