Ons aanbod

Studio Krachtig werkt aan het professionaliseren van onderwijs met gelukkige en gemotiveerde onderwijsprofessionals. Dit doen wij met jou als individu of samen met je team. We werken vraaggestuurd waarbij onze kernwaarden persoonlijk, veelzijdig en oplossingsgericht centraal staan.

Je kunt bij Studio Krachtig met verschillende vragen terecht. Graag geven wij een paar voorbeelden vanuit ons aanbod waarin we iets voor je kunnen betekenen.

Leren werken met- en analyseren van referentieniveaus

Heeft jouw team kennis over de referentieniveaus? En met team bedoelen we de leerkrachten van groep 1 tot en met groep 8. Want samen zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van de referentieniveaus aan het einde van de basisschool. We laten je team graag groeien in het samen opdoen van deze kennis, wat de doelen zijn voor jullie school en hoe je vervolgens de vertaalslag maakt naar de praktijk om deze doelen samen te bereiken.

Organiseren van effectieve, interactieve, betekenisvolle studiedagen

Je wilt een studiedag organiseren voor je team rondom een bepaald thema, maar je kunt wel wat hulp gebruiken om deze dag interactiever te maken en een hoge betrokkenheid te creëren. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Een studiedag is volgens Studio Krachtig een dag waarop deelnemers aan het einde van de dag vol energie en voldoening naar buiten lopen. Ze hebben met hoge betrokkenheid deelgenomen, eigen inbreng gehad, samengewerkt en met veel afwisselende werkvormen gewerkt. Ook was er tijd voor een goede balans tussen inspannen en ontspannen op deze dag en heb je elkaar weer een beetje beter leren kennen.
Wij denken graag mee hoe je dit kunt bereiken op jullie studiedag.

Coaching voor (startende) leerkrachten

Wat zou het mooi zijn als je als leerkracht op een school met plezier en zelfvertrouwen je werk kunt doen en inzicht hebt in wie jij (als leerkracht) bent. Daarnaast beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en kun je je werk goed plannen en organiseren. Door sterke communicatieve vaardigheden voer je constructieve gesprekken met je collega’s en met ouders.

Zie jij kansen om op één of meerdere onderdelen te groeien? Wij begeleiden jou graag hierbij middels een coachingstraject op maat met een frisse, neutrale blik, gericht op jouw groei!

Coaching voor (startende) intern begeleiders

Als (startende) intern begeleider komt er veel op je af. Je bent een spin in het web op het gebied van ondersteuning en kwaliteit binnen je school. We gunnen het jou dat je deze taak met een proactieve houding, vol zelfvertrouwen, met plezier en met zelfinzicht kunt uitvoeren. Daarbij heb je een goede basis wat betreft kennis en vaardigheden die jou hierbij ondersteunen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: analyseren, communiceren en coachen, plannen en organiseren.

Wil jij hierin groeien of zoek je iemand om hierover te sparren? Wij denken graag met je mee. Dit doen we met een frisse, neutrale blik en wij brengen een flinke dosis praktijkervaring mee.

Heb je andere vragen?

Met onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs en met onze kennis op het gebied van werkgeluk denken wij graag met je mee hoe wij samen kunnen werken om jou, je werknemers of je team vooruit te helpen.

Stuur ons een bericht via info@studiokrachtig.nl voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.